Ефес Теодосићу - 5 милиона евра!

Турски медији пишу да је један од услова Дуде Ивковића да прихвати позив клуба из Истанбула био да му доведу српског плејмејкера.

Кошарка 13.05.2014 | 09:47
Ефес Теодосићу - 5 милиона евра!

Ако се бројне најаве турских медија обистине, Анадолу Ефес ће у наредној сезони постати права српска кошаркашка колонија.

Огромна улагања у последњих пар година нису дала адекватне резултате пошто популарни Пивари у више наврата нису успевали да се пласирају ни на фајнал-фор Евролиге, а уочи сваке сезоне су најављиване чак и шампионске амбиције. Сада су изгледа решили да пробају са српским пелцером…

Велики део турских медија данас пише да је Анадолу Ефес понудио фантастичан уговор српском плејмејкеру Милошу Тедосићу. Чак пет милиона евра за две године сарадње! Нашем репрезентативцу уговор са ЦСКА Москве истиче наредног лета, пошто је у јуну 2011. потписао трогодишњу сарадњу са Армејцима. Наводно је долазак Тедосића тражио Душан Ивковић који ће наредног лета преузети тренерску палицу у богатом истанбулском клубу. Њих двојица су раније сарађивали у Олимпијакосу и репрезентацији Србије. Спекулише се и да би Ивковићу и Теодосићу у турском клубу могли да се придруже Ненад Крстић и Василије Мицић.

Теодосић се тренутно са ЦСКА припрема за фајнал-фор Евролиге у Милану.

Коментари / 0

Оставите коментар