Efes Teodosiću - 5 miliona evra!

Turski mediji pišu da je jedan od uslova Dude Ivkovića da prihvati poziv kluba iz Istanbula bio da mu dovedu srpskog plejmejkera.

Košarka 13.05.2014 | 09:47
Efes Teodosiću - 5 miliona evra!

Ako se brojne najave turskih medija obistine, Anadolu Efes će u narednoj sezoni postati prava srpska košarkaška kolonija.

Ogromna ulaganja u poslednjih par godina nisu dala adekvatne rezultate pošto popularni Pivari u više navrata nisu uspevali da se plasiraju ni na fajnal-for Evrolige, a uoči svake sezone su najavljivane čak i šampionske ambicije. Sada su izgleda rešili da probaju sa srpskim pelcerom…

Veliki deo turskih medija danas piše da je Anadolu Efes ponudio fantastičan ugovor srpskom plejmejkeru Milošu Tedosiću. Čak pet miliona evra za dve godine saradnje! Našem reprezentativcu ugovor sa CSKA Moskve ističe narednog leta, pošto je u junu 2011. potpisao trogodišnju saradnju sa Armejcima. Navodno je dolazak Tedosića tražio Dušan Ivković koji će narednog leta preuzeti trenersku palicu u bogatom istanbulskom klubu. Njih dvojica su ranije sarađivali u Olimpijakosu i reprezentaciji Srbije. Spekuliše se i da bi Ivkoviću i Teodosiću u turskom klubu mogli da se pridruže Nenad Krstić i Vasilije Micić.

Teodosić se trenutno sa CSKA priprema za fajnal-for Evrolige u Milanu.

Komentari / 0

Ostavite komentar