Клуни:Прво предбрачни, па онда брак

Након што је откривено да се холивудски лепотан Џорџ Клуни верио са девојком Амал Аламудин након 6 месеци забављања, амерички таблоиди се утркују ко ће донети више информација о венчању познатог пара које се очекује овог лета.

Забава 09.05.2014 | 10:49
Клуни:Прво предбрачни, па онда брак

Ипак, како извештава магазин Стар пре тога ће пар морати да потпише предбрачни уговор. Услед негативног искуства који су имали бројни пријатељи глумца, Џорџ жели да заштити своје богатство, процењено на око 200 милиона долара, уколико се деси да се он и Амал разведу.

Уговор који ће лепа адвокатица морати да потпише подразумева и поприличне своте новца које ће лепотица добити за сваку годину проведену у браку са познатим глумцем.

Са друге стране, магазин Лифе &Стyле већ извештава о детаљима венчања које ће се највероватније одржати овога лета на имању познатог глумца на језеру Комо. Процењује се да ће тродневно славље у Италији коштати преко 2 милиона долара.

Упућени извор тврди да Клунине жали ни долара како би показао својој вереници колико му је стало до ње, па се очекује да ће венчање бити врло екстравагантно и луксузно, са импресивном листом званица које ће из Америке допутовати приватним авионима специјално изнајмљеним за ову прилику.



Коментари / 0

Оставите коментар