Kluni:Prvo predbračni, pa onda brak

Nakon što je otkriveno da se holivudski lepotan Džordž Kluni verio sa devojkom Amal Alamudin nakon 6 meseci zabavljanja, američki tabloidi se utrkuju ko će doneti više informacija o venčanju poznatog para koje se očekuje ovog leta.

Zabava 09.05.2014 | 10:49
Kluni:Prvo predbračni, pa onda brak

Ipak, kako izveštava magazin Star pre toga će par morati da potpiše predbračni ugovor. Usled negativnog iskustva koji su imali brojni prijatelji glumca, Džordž želi da zaštiti svoje bogatstvo, procenjeno na oko 200 miliona dolara, ukoliko se desi da se on i Amal razvedu.

Ugovor koji će lepa advokatica morati da potpiše podrazumeva i poprilične svote novca koje će lepotica dobiti za svaku godinu provedenu u braku sa poznatim glumcem.

Sa druge strane, magazin Life &Style već izveštava o detaljima venčanja koje će se najverovatnije održati ovoga leta na imanju poznatog glumca na jezeru Komo. Procenjuje se da će trodnevno slavlje u Italiji koštati preko 2 miliona dolara.

Upućeni izvor tvrdi da Klunine žali ni dolara kako bi pokazao svojoj verenici koliko mu je stalo do nje, pa se očekuje da će venčanje biti vrlo ekstravagantno i luksuzno, sa impresivnom listom zvanica koje će iz Amerike doputovati privatnim avionima specijalno iznajmljenim za ovu priliku.



Komentari / 0

Ostavite komentar