Мишковић копира Мошу Пијаду

Мирослав Мишковић на суђењу за малверзације с путарским предузећима почео је да носи истовјетне наочаре какве је имао Моша Пијаде.

Србија 08.05.2014 | 12:16
Мишковић копира Мошу Пијаду

Првооптужени власник "Делта холдинга", како”Блиц”сазнаје, тражио је од својих сарадника да му дају наочаре које су исте какве је носио Пијаде, истакнути члан Комунистичке пратије.

Пијаде је те наочаре носио по угледу на бољшевичког револуционара Лава Троцког. Иначе, Пијаде је 1925. био осуђен на 12 година робије због илегалног дјеловања и добио је још двије године јер је то наставио и у затвору.

Мишковић је осим наочара почео да носи свјетлија одијела и да активније учествује у суђењу.

"Са поносом могу да кажем да је "Делта" систем какав не постоји у југоисточној Европи и који је без мене функционисао седам и по месеци. Никада "Делта" није кажњавана. Никада нисам био у суду ни због саобраћајног прекршаја", рекао је Мишковић.

Запослени код Мишковића наводили су јуче на суду да никада нису добили од власника или његовог сина налог да раде незаконито.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

08.05.2014 19:46

Бла бла бла,све је цика Миско зарадио радеци од 7-15,и то поштено ,овај је свемирац,сви који живе и раде поштено су на ивици пропасти,једино Мисковиц има милионе

ОДГОВОРИТЕ