Mišković kopira Mošu Pijadu

Miroslav Mišković na suđenju za malverzacije s putarskim preduzećima počeo je da nosi istovjetne naočare kakve je imao Moša Pijade.

Srbija 08.05.2014 | 12:16
Mišković kopira Mošu Pijadu

Prvooptuženi vlasnik "Delta holdinga", kako”Blic”saznaje, tražio je od svojih saradnika da mu daju naočare koje su iste kakve je nosio Pijade, istaknuti član Komunističke pratije.

Pijade je te naočare nosio po ugledu na boljševičkog revolucionara Lava Trockog. Inače, Pijade je 1925. bio osuđen na 12 godina robije zbog ilegalnog djelovanja i dobio je još dvije godine jer je to nastavio i u zatvoru.

Mišković je osim naočara počeo da nosi svjetlija odijela i da aktivnije učestvuje u suđenju.

"Sa ponosom mogu da kažem da je "Delta" sistem kakav ne postoji u jugoistočnoj Evropi i koji je bez mene funkcionisao sedam i po meseci. Nikada "Delta" nije kažnjavana. Nikada nisam bio u sudu ni zbog saobraćajnog prekršaja", rekao je Mišković.

Zaposleni kod Miškovića navodili su juče na sudu da nikada nisu dobili od vlasnika ili njegovog sina nalog da rade nezakonito.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Md

08.05.2014 19:46

Bla bla bla,sve je cika Misko zaradio radeci od 7-15,i to pošteno ,ovaj je svemirac,svi koji žive i rade pošteno su na ivici propasti,jedino Miskovic ima milione

ODGOVORITE