Вучића неће дочекати сва три члана Предсједништва БиХ?

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Небојша Радмановић рекао је данас у Сарајеву да предсједник Владе Србије Александар Вучић у уторак, 13. маја, долази у Сарајево на позив предсједавајућег Савјета министара БиХ Вјекослава Беванде, оцијенивши то као корак напријед у односима Србије и БиХ, који су у успону у посљедње вријеме.

Србија 07.05.2014 | 17:50
Вучића неће дочекати сва три члана Предсједништва БиХ?

Радмановић је на конференцији за новинаре након сједнице Предсједништва БиХ најавио да ће Вучић истог дана посјетити и Предсједништво БиХ, али да је питање како ће због кратког времена у којем је посјета договорена бити реализовано да се са премијером Србије сусретну сва три члана Предсједништва БиХ.

"Премијер Србије увијек је добродошао у БиХ и непотребно је да његов долазак прате одређене контроверзе. Неуобичајено је што је остављен мали рок да би могли да буду припремљени посјета и разговор са Вучићем", рекао је Радмановић.

Истичући да Предсједништво БиХ не упућује позив премијеру друге земље за посјету, али да је уобичајно да га приликом посјете прими, Радмановић је навео да Вучић долази у Предсједништво БиХ 13. маја и да нема потврде да ће тада бити присутна сва три члана Предсједништва БиХ.

"То зависи од њихових обавеза, јер је то за пет дана, а сви ми имамо мјесечне планове", истакао је Радмановић.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

yуко

07.05.2014 19:04

Треба само српски функционери да га дочекају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

07.05.2014 19:22

Али нема ни деманта да га неце бити присутна сва три цлана. Текст исти, а рецено на други нацин. А позвао га је госп. Изетбеговиц, а не госп. Радмановиц. Јос једна супља изјава СНСД-овца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

07.05.2014 21:03

Радмановиц је послушан Додику. Они покусавају да омаловазе Вуцица и они се прокламују као велики Срби да видимо коликло има такви Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СА

08.05.2014 02:00

Оцигледно се зна ко неце доцекати Г.ВУЦИЦА. Не требамо коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ми сами

08.05.2014 07:12

Велика ствар је ово за релаксацију односа у БИХ.Треба ставити тацку на све глупе прице о рату о прегласавању оцепљењу.Ајде мало о борби против криминала и економији да раде сви ... Идемо напред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВАЛТЕР

08.05.2014 07:27

Крице се они који имају ораса у дзепу. Стизе прави БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ