Шта су звијезде некад радиле! (ВИДЕО)

Да ваш посао и није тако грозан, увериће вас неке од данас највећих звезда које су свашта радиле пре него што су постале холивудска лица.

Забава 01.05.2014 | 19:44
Шта су звијезде некад радиле! (ВИДЕО)

Далеко од светла позорнице, гламура и црвених тепиха, светске звезде су радиле сасвим обичне, досадне и неке мање досадне послове.

Па јесте ли знали да је Том Круз хтео да буде свештеник? Давно пре 'Топ Гана', 'Немогуће мисије' и сајентологије, Круз се пријавио у манастир. Још пре тога, разносио је новине у Кентакију.

Ко зна шта је све Мадона радила пре него је постала звезда, осим голог позирања за слике и могућег манекенства. Мадона каже да је продавала крофне у једном ланцу трговина.

Деп је некад радио у телефонској продаји - продавао је хемијске оловке.

Пре Рокија, Силвестер Сталоне се опробао у филму за одрасле: "Италлиан Сталлион" донео му је плату од чак 200 долара. Радио је и у зоолошком врту као чистач кавеза лавова. Сталоне је у једном тренутку био толико сиромашан да је био приморан да прода сопственог пса. Радио је још као избацивач у биоскопу, па у продавници сухомеснатих производа.

Робин Вилијамс сјајан је станд-уп комичар и глумац, а некада је радио као улични пантомимичар. Радио је још и као продавац сладоледа.

Латино заводница Ева Мендез продавала је хот дог у шопинг центру Галлериа Глендале у Калифорнији.

Да ли сте знали да је Андреа Бочели заправо адвокат! Слепи певач одувек је волео музику, али пре славе, једина каријера коју је имао била је адвокатска. Са 30 година Бочели је радио као адвокат по дану, а ноћу је певао у једном пиано бару у Пизи. Музички успеси кренули су четири године касније, 1992.

Да ли сте знали да је Вупи радила као зидар и службеница у банци!Комичарка је позната и као шанкерка Гуинан на Ентерпрајзу у Звезданим стазама: следећој генерацији.

Дени ДеВито је постао познат због хумористичне серије 'Таxи' крајем седамдесетих. Пре тога, радио је нешто што се данас повезује са његовим родним Њу Џерсијем: био је фризер.

Коментари / 0

Оставите коментар