Ким и Кање пред олтаром овог викенда

Венчање века како га многи медији називају одржаће се овог викенда, брује интернет таблоиди!

 

Забава 01.05.2014 | 07:18
Ким и Кање пред олтаром овог викенда

Први  део њиховог венчања од три дела одржаће се овог викенда у Лос Анђелесу, кад ће најпознатија старлета на свету Ким Кардасхиан и успешни репер Канyе Wест склопити грађански брак по америчким законима. Након тога пар са ћеркицом Нортх Wест и многобројном породицом путују у Француску где ће наставити своје свадбено славље.

Са друге стране, УС Wееклy пише да су Ким и Канyе већ отпутовали у Француску јуче, како би покушали да добију лиценцу за склапање брака. Ова лиценца ће омогућити да и брак буде признат и у Сједињеним америчким државама.

Иако је првобитна замисао била да се венчају у Версајском дворцу, то се неће догодити. На званичном Тwиттер налогу дворца објављена је информација да овај пар јесте посетио дворац, али да се њихово венчање неће тамо одржати.

Више од 100 гостију присуствоваће церемонији, али нико од њих и даље нема детаље. Ким ће носити три хаљине – прву због венчања у Лос Анђелесу, друго за венчање у Паризу и трећу на пријему званица. Ово ће бити трећи брак ријалити звезде и први брак популарног репера.



Коментари / 0

Оставите коментар