Kim i Kanje pred oltarom ovog vikenda

Venčanje veka kako ga mnogi mediji nazivaju održaće se ovog vikenda, bruje internet tabloidi!

 

Zabava 01.05.2014 | 07:18
Kim i Kanje pred oltarom ovog vikenda

Prvi  deo njihovog venčanja od tri dela održaće se ovog vikenda u Los Anđelesu, kad će najpoznatija starleta na svetu Kim Kardashian i uspešni reper Kanye West sklopiti građanski brak po američkim zakonima. Nakon toga par sa ćerkicom North West i mnogobrojnom porodicom putuju u Francusku gde će nastaviti svoje svadbeno slavlje.

Sa druge strane, US Weekly piše da su Kim i Kanye već otputovali u Francusku juče, kako bi pokušali da dobiju licencu za sklapanje braka. Ova licenca će omogućiti da i brak bude priznat i u Sjedinjenim američkim državama.

Iako je prvobitna zamisao bila da se venčaju u Versajskom dvorcu, to se neće dogoditi. Na zvaničnom Twitter nalogu dvorca objavljena je informacija da ovaj par jeste posetio dvorac, ali da se njihovo venčanje neće tamo održati.

Više od 100 gostiju prisustvovaće ceremoniji, ali niko od njih i dalje nema detalje. Kim će nositi tri haljine – prvu zbog venčanja u Los Anđelesu, drugo za venčanje u Parizu i treću na prijemu zvanica. Ovo će biti treći brak rijaliti zvezde i prvi brak popularnog repera.



Komentari / 0

Ostavite komentar