Арсенал повреде коштале титуле

Тренер фудбалера Арсенала Арсен Венгер рекао је да његова екипа ове сезоне није освојила титулу у Премијер лиги због великог броја повреда.

Фудбал 30.04.2014 | 08:38
Арсенал повреде коштале титуле

Арсенал је у прошлом колу победио Њукасл са 3:0 и још једна победа ће му осигурати освајање четвртог места на табели, које следеће сезоне води у квалификације за Лигу шампиона.

"Још једна победа и сигурно ћемо бити међу прве четири екипе. То ће показати да је наш тим имао континуитет добрих резултата. Мислим да смо ове сезоне 17 пута били на првом месту на табели, али у најважнијем делу сезоне изгубили смо много играча због повреда", рекао је Венгер.

Арсенал ће у следећем колу, 4. маја на свом терену играти против Вест Бромвич Албиона. Два кола пре краја "тобџије" заузимају четврто место на табели са 73 бода, Ливерпул је први са 80 бодова, Челси на другом месту има два мање, док Манчестер сити на трећем месту има 77 бодова, али и утакмицу мање.

Венгер је истакао да ће на крају сезоне анализирати учинак екипе.

"Показали смо потенцијал, али следеће сезоне желимо више, надам се да ћемо успети у томе. Али, прво морамо да завршимо ову сезону. Морамо да живимо у стварности. Показали смо квалитет, сада имамо 73 бода, а можемо да освојимо укупно 79. Желимо да завршимо сезону на најбољи начин, а онда ћемо видети шта је било добро, а шта лоше", рекао је стратег "тобџија".

Коментари / 0

Оставите коментар