Кинзи: Моје срце је у Партизану

Сада веч бивши кошаркаш Партизана Таренс Кинзи рекао је да је желео да заврши сезону међу ’црно-белима’, али да на повреду није могао да утиче.

Кошарка 28.04.2014 | 13:40
Кинзи: Моје срце је у Партизану

Шампион Србије и амерички кошаркаш раскинули су уговор у четвртак, пошто је Кинзи прекинуио клупску дисциплину, а појавила се информација да ће бек покушати да реши случај на арбитражи, пошто му ’црно-бели’ дугују две плате. Међутим, Кинзи је одлучио да се на друштвеним мрежама опрости од навијача и ништа друго осим опоравка није помињао.

„Желим да се захвалим навијачима Партизана на подршци током ове сезоне. Последњи месеци нису били лаки за мени јер сам морао да паузирам да бих санирао повреду и то је све ван моје контроле. Као што знате, моје срце припада Партизану и нисам желео ништа више од тога да завршим сезону са својим тимом. Ценим подршку током мог опоравка, да бих се вратио на терен и спремио се за следећу сезону“, истакао је Кинзи.

Кинзи је нагласио да ће у наредном периоду покушати да санира повреду да би спреман сачекао наредну сезону.

„У животу не можете да живите у прошлости, тако да ћу наставити да радим на свом напретку и размишљаћу позитивно, само се надам да ће навијачи наставити да ми упућују подршку и да ће ми током тог времена бити одани“, нагласио је Кинзи.

Кинзи је пре 20 дана најавио да ће се вратити у Партизан када залечи повреду скочног зглоба, пошто је отпутовао у Сједињене Државе да би установио стање повреде. У међувремену, тренер ’црно-белих’ Душко Вујошевић је рекао да не рачуна на њега, да би у четвртак клуб потврдио да је дошло до раскида уговора.

Кинзи је ове сезоне у АБА лиги имао просечно 13 поена и 4,5 скокова по утакмици. У Евролиги је на 13 утакмица имао 14,8 поена и 4,6 скокова.

Коментари / 0

Оставите коментар