Kinzi: Moje srce je u Partizanu

Sada več bivši košarkaš Partizana Tarens Kinzi rekao je da je želeo da završi sezonu među ’crno-belima’, ali da na povredu nije mogao da utiče.

Košarka 28.04.2014 | 13:40
Kinzi: Moje srce je u Partizanu

Šampion Srbije i američki košarkaš raskinuli su ugovor u četvrtak, pošto je Kinzi prekinuio klupsku disciplinu, a pojavila se informacija da će bek pokušati da reši slučaj na arbitraži, pošto mu ’crno-beli’ duguju dve plate. Međutim, Kinzi je odlučio da se na društvenim mrežama oprosti od navijača i ništa drugo osim oporavka nije pominjao.

„Želim da se zahvalim navijačima Partizana na podršci tokom ove sezone. Poslednji meseci nisu bili laki za meni jer sam morao da pauziram da bih sanirao povredu i to je sve van moje kontrole. Kao što znate, moje srce pripada Partizanu i nisam želeo ništa više od toga da završim sezonu sa svojim timom. Cenim podršku tokom mog oporavka, da bih se vratio na teren i spremio se za sledeću sezonu“, istakao je Kinzi.

Kinzi je naglasio da će u narednom periodu pokušati da sanira povredu da bi spreman sačekao narednu sezonu.

„U životu ne možete da živite u prošlosti, tako da ću nastaviti da radim na svom napretku i razmišljaću pozitivno, samo se nadam da će navijači nastaviti da mi upućuju podršku i da će mi tokom tog vremena biti odani“, naglasio je Kinzi.

Kinzi je pre 20 dana najavio da će se vratiti u Partizan kada zaleči povredu skočnog zgloba, pošto je otputovao u Sjedinjene Države da bi ustanovio stanje povrede. U međuvremenu, trener ’crno-belih’ Duško Vujošević je rekao da ne računa na njega, da bi u četvrtak klub potvrdio da je došlo do raskida ugovora.

Kinzi je ove sezone u ABA ligi imao prosečno 13 poena i 4,5 skokova po utakmici. U Evroligi je na 13 utakmica imao 14,8 poena i 4,6 skokova.

Komentari / 0

Ostavite komentar