Fanovi u šoku: Šta se to desilo Mariji Šarapovoj

Bivša prva teniserka svijeta Marija Šarapova (Maria Sharapova, 36) isprobala je odjeću Viktorije Bekam (Victoria Beckham).

Magazin 05.03.2024 | 19:42
Fanovi u šoku: Šta se to desilo Mariji Šarapovoj

Supruga britanskog fudbalera Dejvida Bekama (David) pripremila je za slavnu teniserku teksas komplet, a Šarapova se fotografisala u farmerkama i teksas košulji i objavila fotografije na svom blogu.

Neke slike su snimljene iz bliskih uglova. U njima Marija izgleda drugačije od sebe.

Korisnici društvenih mreža jedva da su prepoznali svoju omiljenu teniserku na novim fotografijama. Pratioce je posebno zbunio nos lijepe Ruskinje.

Neki sumnjaju da je bila podvrgnuta plastičnoj operaciji.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Maria Sharapova (@mariasharapova)

- „O moj Bože! Je li ovo zaista Marija? Ovo je nemoguće. Šta nije u redu sa njenim nosom?", "Mislim da je operisala nos", "Šta nije u redu sa njenim licem? Nadam se da je samo loša šminka“, „Nos je sve manji“, „Marija uopšte ne liči na sebe, kao druga osobu“, „Bog ti je dao prirodnu ljepotu, ne kvari je ljudskim rukama, ti si prirodno lijepa” - samo su neki od komentara fanova nekada najpopularnije teniserke svijeta.

(Avaz) Foto: Instagram

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Idealno

06.03.2024 00:30

Vidi stvarno...pa ona ima nos...?

ODGOVORITE
Name

Dario Djapa

06.03.2024 01:27

Marija ti si lepa Ruska teniserka

ODGOVORITE
Name

Strašno!

06.03.2024 06:43

Žena sasvim normalno izgleda, ali zamislite... Ljudi stare i mijenjaju se. Koliko grozni komentari i uvijek su žene na meti takvih komentara. Žalosno je što takvi komentari dolaze i od žena.

ODGOVORITE