Фанови у шоку: Шта се то десило Марији Шараповој

Бивша прва тенисерка свијета Марија Шарапова (Мариа Схарапова, 36) испробала је одјећу Викторије Бекам (Вицториа Бецкхам).

Магазин 05.03.2024 | 19:42
Фанови у шоку: Шта се то десило Марији Шараповој

Супруга британског фудбалера Дејвида Бекама (Давид) припремила је за славну тенисерку тексас комплет, а Шарапова се фотографисала у фармеркама и тексас кошуљи и објавила фотографије на свом блогу.

Неке слике су снимљене из блиских углова. У њима Марија изгледа другачије од себе.

Корисници друштвених мрежа једва да су препознали своју омиљену тенисерку на новим фотографијама. Пратиоце је посебно збунио нос лијепе Рускиње.

Неки сумњају да је била подвргнута пластичној операцији.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Мариа Схарапова (@мариасхарапова)

- „О мој Боже! Је ли ово заиста Марија? Ово је немогуће. Шта није у реду са њеним носом?", "Мислим да је оперисала нос", "Шта није у реду са њеним лицем? Надам се да је само лоша шминка“, „Нос је све мањи“, „Марија уопште не личи на себе, као друга особу“, „Бог ти је дао природну љепоту, не квари је људским рукама, ти си природно лијепа” - само су неки од коментара фанова некада најпопуларније тенисерке свијета.

(Аваз) Фото: Инстаграм

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Идеално

06.03.2024 00:30

Види стварно...па она има нос...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дјапа

06.03.2024 01:27

Марија ти си лепа Руска тенисерка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страшно!

06.03.2024 06:43

Жена сасвим нормално изгледа, али замислите... Људи старе и мијењају се. Колико грозни коментари и увијек су жене на мети таквих коментара. Жалосно је што такви коментари долазе и од жена.

ОДГОВОРИТЕ