Prijedor: Policija zaprimila nekoliko prijava iz škola

Prijedorska policija saopštila je danas da je zaprimila nekoliko prijava od nastavnika i roditelja u smislu mogućih prijetnji i uvreda od strane učenika kao i jučerašnje prijave da je kod jednog učenika srednje Ugostiteljsko-ekonomske škole pronađen spisak sa imenima đaka.

Republika Srpska 11.05.2023 | 15:55
Prijedor: Policija zaprimila nekoliko prijava iz škola

"Preduzimaju se sve mjere u cilju podizanja nivoa bezbijednosti učenika i u tom smislu pojačano je prisustvo policijskih službenika u i oko škole" - navedeno je u saopštenju Policijske uprave.

Istovremeno, oglasili su se i saopštenjem iz Ugostiteljsko-ekonomske škole u Prijedoru gdje navode da u ovom trenutku nemaju saznanja o postojanju pomenutog „spiska“ iako je juče iz ove škole policiji stigla prijava da jedan učenik ima sumnjivi spisak sa imenima svojih vršnjaka.

(BN) Foto: Ilustracija 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Daca

11.05.2023 14:15

Sada svaka šuša hoće da bude popularna, makar i na ovaj način..jadno

ODGOVORITE
Name

BATO

11.05.2023 14:17

Ide se iz krajnosti u krajnost ! Bilo kakav spisak kada se vidi odmah prijavljuju, šta se to dešava, dokle je stiglo ovo društvo.....

ODGOVORITE
Name

#

11.05.2023 15:36

Gdje su ti psiholozi i stručnjaci i pedagozi i ostali obrazovani građani i službe bezbjednosti zar ne vide da su djeca čija svijest i znanje nije na nivou odraslog čovjeka u kandžama neke organizacije koja je preko KK poslala poruku da maloljetnici nisu krivično odgovorni Ovo što se dogodilo u školi u BG nije djelo KK on je samo izvršilac i svo ovo manipulisanje po medijima i recite mi kako on zna da je psihopata ko mu je ustanovio dijagnozu ovo nije djelo djeteta od 13 godina

ODGOVORITE