Приједор: Полиција запримила неколико пријава из школа

Приједорска полиција саопштила је данас да је запримила неколико пријава од наставника и родитеља у смислу могућих пријетњи и увреда од стране ученика као и јучерашње пријаве да је код једног ученика средње Угоститељско-економске школе пронађен списак са именима ђака.

Република Српска 11.05.2023 | 15:55
Приједор: Полиција запримила неколико пријава из школа

"Предузимају се све мјере у циљу подизања нивоа безбиједности ученика и у том смислу појачано је присуство полицијских службеника у и око школе" - наведено је у саопштењу Полицијске управе.

Истовремено, огласили су се и саопштењем из Угоститељско-економске школе у Приједору гдје наводе да у овом тренутку немају сазнања о постојању поменутог „списка“ иако је јуче из ове школе полицији стигла пријава да један ученик има сумњиви списак са именима својих вршњака.

(БН) Фото: Илустрација 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Даца

11.05.2023 14:15

Сада свака шуша хоће да буде популарна, макар и на овај начин..јадно

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАТО

11.05.2023 14:17

Иде се из крајности у крајност ! Било какав списак када се види одмах пријављују, шта се то дешава, докле је стигло ово друштво.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

#

11.05.2023 15:36

Гдје су ти психолози и стручњаци и педагози и остали образовани грађани и службе безбједности зар не виде да су дјеца чија свијест и знање није на нивоу одраслог човјека у канџама неке организације која је преко КК послала поруку да малољетници нису кривично одговорни Ово што се догодило у школи у БГ није дјело КК он је само извршилац и сво ово манипулисање по медијима и реците ми како он зна да је психопата ко му је установио дијагнозу ово није дјело дјетета од 13 година

ОДГОВОРИТЕ