Republika Srpska će biti zemlja jednakih šansi

"Politika SDS je Republika Srpska jednakih šansi za sve“, poručio je Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Republika Srpska 16.09.2022 | 18:26
Republika Srpska će biti zemlja jednakih šansi

"Naša politika je da mladi ljudi ne dobijaju posao samo zato što imaju crvenu člansku kartu, a vi znate da u Hercegovini samo na taj način se može dobiti posao. Posao mogu da dobiju podobni i poslušni. Republika Srpska mora biti zemlja jednakih šansi za sve,
rekao je Šarović.

On je dodao da se od njega kao predsjednika SDS očekuje da kaže na koji način će se promijeniti Republika Srpska nakon oktobarskih izbora.

„Mi ne iznosimo samo kritike i lijepe želje. Što se tiče boraca, oni će biti u fokusu naše politike, obezbijedićemo im dodatak od pet maraka za svaki mjesec proveden u ratu, stambeno zbrinjavanje njihovih porodica i zapošljavanje djece palih boraca i invalida. Onog trenutka kad preuzmemo vlast to će biti naš prvi zadatak“ istakao je Šarović.

Kandidat za poslanika SDS u NSRS iz Nevesinja MIloš Okuka kazao je da je vrijeme za promjene. On je pozvao je svoje sugrađane da se probude i glasaju za liste SDS-a i za budućeg člana Predsjedništva BiH Mirka Šarovića i predsjednicu Republike Srpske Jelenu Trivić. 

Republika Srpska treba biti dom za one koji je vole i koji su je stvarali, a ne da u njoj nema posla za ljude koji moraju da traže posao u Mostaru i Hrvatskoj, rekao je Darko Babalj, nosilac liste SDS za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici 3.

„Za to je kriv jedino režim i niko drugi. Nemojte dozvoliti da nas uplaše, da nas kupe, da nas ponize, jer samo to rade zadnjih 17 godina. Glasajte za Mirka Šarovića, koji nam je potreban zbog budućnosti i stabilnosti Republike Srpske. Кoji je sposoban da pruži ruku
Srbiji i napraviti zajedničku priču koja se zove Otvoreni Balkan. Jelena Trivić je sve ono što je suprotno režimu je Jelena Trivić. Glasajte za Mirka Šarovića i Jelenu Trivić, da živimo bolje“ poručio je Babalj.

(BN)

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Hm

16.09.2022 17:04

Lijepa prica ...

ODGOVORITE
Name

re

16.09.2022 19:23

U istoriji srba vlast je samo sebe gledala i uzimala sve od naroda.

Name

Realnost

16.09.2022 21:33

Lijepa je prica ali da li je i moguca? Prvu stvar koju treba da razumijemo, shvatimo i prihvatimo je da mi nismo drzava vec smo oblast, regija ili ako hocete republika u BiH i tada ce nam svima krenuti. Ako nastavimo sa dosadasnjim idejama i praksom, nema nam spasa ko god je na vlasti.

Name

Ovaj

16.09.2022 17:05

Put posle mnogo ruznih ...

ODGOVORITE
Name

Kazanica snsd

16.09.2022 17:36

Tako je. Samo se riješite trojanaca u opoziciji.

ODGOVORITE
Name

Da

16.09.2022 18:14

Kad na vrbi po dobro zasvrbi

ODGOVORITE
Name

Zoki

16.09.2022 18:27

Sarovicu Budi precizniji ili idi! Za sve bez obzira na vjeru ili samo za srbe?

ODGOVORITE
Name

&&&&

16.09.2022 20:28

Stvarno vrijedi živjeti. A ako Dodikovi pobjed. Ne gine nam strk. Ovo se vako ne može.

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

17.09.2022 07:28

Nikad nije ni bilo,niti ćw biti.

ODGOVORITE
Name

RS

17.09.2022 09:36

Puni ste obećanja. Kako će te nešto uspjeti kad su kase prazne? Jel može neko da mi to objasni?

ODGOVORITE
Name

+

17.09.2022 16:21

TAKO JE ŠAROVIĆU. MORAMO IZAĆI SVI NA IZBORE. SVI. DA NE DOĐE DO KRAĐE. POSLEDNJI JE MOMENAT. KASE SU PRAZNE. PA BIĆE PRAZNIJE, AKO OVI OSTANU. VAMA ĆE ISTINA JE, BITI TEŠKO. NEKA SVAKO OD NAS UPITA SEBE. KAKO ĆE SVOJOJ DIJECI POGLEDATI U OČI, AKO SADA NE GLASAMO ZA PROMIJENE. AKO RS OSTANE, SA OVOLIKIM DUGOVIMA I SA JOŠ MANJE NARODA. PENZIONERI, MALOLJETNI, I ONI KOJI SE VODE U RS SAMO RADI GLASANJA, SU SAMO POTROŠAČI. A KOLIKO ONDA ZARAĐUJE, KRUH ZA SVIJU. OD TOGA, KOLIKO U PROIZVODNJI. POTREBNE SU INVESTICIJE I POSAO. VIJERUJEMO, DA STE SPOSOBNI, DA TO OSTVARIMO U RS I B I H. DODIK, BAKIR I ČOVIĆ, NISU ZASLUŽILI, NI CENZUS DA PRIJEĐU. AKO NAROD POGRIJEŠI, SEBI ĆE. JA GLASAM ZA: ŠAROVIĆA, JELENU, VUKANA I NARODNE POSLANIKE SA NJIHOVIH LISTA. Obični. Krajišnik.

ODGOVORITE