Република Српска ће бити земља једнаких шанси

"Политика СДС је Република Српска једнаких шанси за све“, поручио је Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ.

Република Српска 16.09.2022 | 18:26
Република Српска ће бити земља једнаких шанси

"Наша политика је да млади људи не добијају посао само зато што имају црвену чланску карту, а ви знате да у Херцеговини само на тај начин се може добити посао. Посао могу да добију подобни и послушни. Република Српска мора бити земља једнаких шанси за све,
рекао је Шаровић.

Он је додао да се од њега као предсједника СДС очекује да каже на који начин ће се промијенити Република Српска након октобарских избора.

„Ми не износимо само критике и лијепе жеље. Што се тиче бораца, они ће бити у фокусу наше политике, обезбиједићемо им додатак од пет марака за сваки мјесец проведен у рату, стамбено збрињавање њихових породица и запошљавање дјеце палих бораца и инвалида. Оног тренутка кад преузмемо власт то ће бити наш први задатак“ истакао је Шаровић.

Кандидат за посланика СДС у НСРС из Невесиња МИлош Окука казао је да је вријеме за промјене. Он је позвао је своје суграђане да се пробуде и гласају за листе СДС-а и за будућег члана Предсједништва БиХ Мирка Шаровића и предсједницу Републике Српске Јелену Тривић. 

Република Српска треба бити дом за оне који је воле и који су је стварали, а не да у њој нема посла за људе који морају да траже посао у Мостару и Хрватској, рекао је Дарко Бабаљ, носилац листе СДС за Парламентарну скупштину БиХ у Изборној јединици 3.

„За то је крив једино режим и нико други. Немојте дозволити да нас уплаше, да нас купе, да нас понизе, јер само то раде задњих 17 година. Гласајте за Мирка Шаровића, који нам је потребан због будућности и стабилности Републике Српске. Који је способан да пружи руку
Србији и направити заједничку причу која се зове Отворени Балкан. Јелена Тривић је све оно што је супротно режиму је Јелена Тривић. Гласајте за Мирка Шаровића и Јелену Тривић, да живимо боље“ поручио је Бабаљ.

(БН)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Хм

16.09.2022 17:04

Лијепа прица ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.09.2022 19:23

У историји срба власт је само себе гледала и узимала све од народа.

Name

Реалност

16.09.2022 21:33

Лијепа је прица али да ли је и могуца? Прву ствар коју треба да разумијемо, схватимо и прихватимо је да ми нисмо дрзава вец смо област, регија или ако хоцете република у БиХ и тада це нам свима кренути. Ако наставимо са досадасњим идејама и праксом, нема нам спаса ко год је на власти.

Name

Овај

16.09.2022 17:05

Пут после много рузних ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Казаница снсд

16.09.2022 17:36

Тако је. Само се ријешите тројанаца у опозицији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

16.09.2022 18:14

Кад на врби по добро засврби

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

16.09.2022 18:27

Саровицу Буди прецизнији или иди! За све без обзира на вјеру или само за србе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

&&&&

16.09.2022 20:28

Стварно вриједи живјети. А ако Додикови побјед. Не гине нам стрк. Ово се вако не може.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.09.2022 07:28

Никад није ни било,нити ћw бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

17.09.2022 09:36

Пуни сте обећања. Како ће те нешто успјети кад су касе празне? Јел може неко да ми то објасни?

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

17.09.2022 16:21

ТАКО ЈЕ ШАРОВИЋУ. МОРАМО ИЗАЋИ СВИ НА ИЗБОРЕ. СВИ. ДА НЕ ДОЂЕ ДО КРАЂЕ. ПОСЛЕДЊИ ЈЕ МОМЕНАТ. КАСЕ СУ ПРАЗНЕ. ПА БИЋЕ ПРАЗНИЈЕ, АКО ОВИ ОСТАНУ. ВАМА ЋЕ ИСТИНА ЈЕ, БИТИ ТЕШКО. НЕКА СВАКО ОД НАС УПИТА СЕБЕ. КАКО ЋЕ СВОЈОЈ ДИЈЕЦИ ПОГЛЕДАТИ У ОЧИ, АКО САДА НЕ ГЛАСАМО ЗА ПРОМИЈЕНЕ. АКО РС ОСТАНЕ, СА ОВОЛИКИМ ДУГОВИМА И СА ЈОШ МАЊЕ НАРОДА. ПЕНЗИОНЕРИ, МАЛОЉЕТНИ, И ОНИ КОЈИ СЕ ВОДЕ У РС САМО РАДИ ГЛАСАЊА, СУ САМО ПОТРОШАЧИ. А КОЛИКО ОНДА ЗАРАЂУЈЕ, КРУХ ЗА СВИЈУ. ОД ТОГА, КОЛИКО У ПРОИЗВОДЊИ. ПОТРЕБНЕ СУ ИНВЕСТИЦИЈЕ И ПОСАО. ВИЈЕРУЈЕМО, ДА СТЕ СПОСОБНИ, ДА ТО ОСТВАРИМО У РС И Б И Х. ДОДИК, БАКИР И ЧОВИЋ, НИСУ ЗАСЛУЖИЛИ, НИ ЦЕНЗУС ДА ПРИЈЕЂУ. АКО НАРОД ПОГРИЈЕШИ, СЕБИ ЋЕ. ЈА ГЛАСАМ ЗА: ШАРОВИЋА, ЈЕЛЕНУ, ВУКАНА И НАРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ СА ЊИХОВИХ ЛИСТА. Обични. Крајишник.

ОДГОВОРИТЕ