Sedam godina stoji na sred puta niko ne zna zašto!

Jedan Englez pod imenom “Silent Man” izazvao je brojne saobraćajne gužve u svom rodnom gradu Swansea, u poslednjih sedam godina, jednostavno stojeći na sred puta. Pošto nikada ne govori reč, niko nema pojma zašto to radi.

Zanimljivosti 26.08.2021 | 15:35
Sedam godina stoji na sred puta niko ne zna zašto!

Još od 2014. godine David Hampson je više puta ometao saobraćaj stojeći nasred puta, na potpuno istom mestu.

Ovaj 51-godišnjak ima dosije u policiji o kriminalnom ponašanju i zabranu da ometa bilo koji javni autoput u Engleskoj i Velsu, ali sudeći prema njegovim prošlim postupcima, ne vodi računa o takvim optužbama od strane policije!

Hampson je 2018. osuđen na tri godine zatvora zbog blokiranja puta na potpuno istom mestu kao i uvek, neposredno ispred Centralne policijske stanice Svonsi (Swansea) piše britanski metro.

 

I kao i uvek, odbio je da ponudi bilo kakvo objašnjenje, ili da kaže bilo šta drugo po tom pitanju. Isto se dogodilo i kada je poslednji put odlučio da blokira put, u decembru 2020. Sada se suočava sa krivičnom prijavom.

“Ili će gospodin Hampson provesti ostatak svog života u zatvoru ili će se učiniti nešto da mu se pomogne sa očigledno duboko ukorijenjenim problemima. Sud želi da mu pomogne umesto da ga kazni – druga stvar je da li je voljan da nam pomogne u tome.”, rekao je sudija Paul Thomas tokom nedavnog saslušanja.

Sudija je naložio psihijatrijski izveštaj o Hampsonovoj “akciji”, ali je optuženi odbio da razgovara sa lekarima. Takođe je zatražio da se medicinski kartoni predaju lekarima, u nadi da će pronaći odgovore na dve enigme – zašto stalno blokira saobraćaj na istom mestu i zašto odbija da govori o tome.

Tokom nedavnog ročišta, sud je čuo da David Hampson može da govori, ali on to odbija. Hampson, bez stalnog prebivališta, biće osuđen 31. avgusta.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar