Седам година стоји на сред пута нико не зна зашто!

Један Енглез под именом “Силент Ман” изазвао је бројне саобраћајне гужве у свом родном граду Сwансеа, у последњих седам година, једноставно стојец́и на сред пута. Пошто никада не говори реч, нико нема појма зашто то ради.

Занимљивости 26.08.2021 | 15:35
Седам година стоји на сред пута нико не зна зашто!

Још од 2014. године Давид Хампсон је више пута ометао саобрац́ај стојец́и насред пута, на потпуно истом месту.

Овај 51-годишњак има досије у полицији о криминалном понашању и забрану да омета било који јавни аутопут у Енглеској и Велсу, али судец́и према његовим прошлим поступцима, не води рачуна о таквим оптужбама од стране полиције!

Хампсон је 2018. осуђен на три године затвора због блокирања пута на потпуно истом месту као и увек, непосредно испред Централне полицијске станице Свонси (Сwансеа) пише британски метро.

 

И као и увек, одбио је да понуди било какво објашњење, или да каже било шта друго по том питању. Исто се догодило и када је последњи пут одлучио да блокира пут, у децембру 2020. Сада се суочава са кривичном пријавом.

“Или ц́е господин Хампсон провести остатак свог живота у затвору или ц́е се учинити нешто да му се помогне са очигледно дубоко укоријењеним проблемима. Суд жели да му помогне уместо да га казни – друга ствар је да ли је вољан да нам помогне у томе.”, рекао је судија Паул Тхомас током недавног саслушања.

Судија је наложио психијатријски извештај о Хампсоновој “акцији”, али је оптужени одбио да разговара са лекарима. Такође је затражио да се медицински картони предају лекарима, у нади да ц́е пронац́и одговоре на две енигме – зашто стално блокира саобрац́ај на истом месту и зашто одбија да говори о томе.

Током недавног рочишта, суд је чуо да Давид Хампсон може да говори, али он то одбија. Хампсон, без сталног пребивалишта, биц́е осуђен 31. августа.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар