Broj zaraženih raste, ponovo se uvodi policijski čas

U Sjevernoj Makedoniji od sutra u 22 časa na snagu stupa vladina odluka o uvođenju policijskog časa, koji će trajati do 22. marta.

Region 09.03.2021 | 17:33
Broj zaraženih raste, ponovo se uvodi policijski čas

Policijski čas će početi od 22 časa uveče do sutradan ujutru u pet časova.

Vlada je odlučila i o uvođenju 14-dnevnom obaveznom karantinu za sve koji dolaze iz afričkih zemalja.

Odluka o uvođenju policijskog časa donijeta je zbog rasta broja novozaraženih i velikog pritiska na zdravstveni sistem.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Stanisavljevic

09.03.2021 18:02

Takve tzv.mjere srecom ne postujem

ODGOVORITE
Name

Re Stanisavljevic

09.03.2021 20:02

Pa ti ne postujes ne zato sto ne vrijede,vec zato sto nisi naucen da ikoga postujes. Imas li zenu,djecu,roditelje! Mislis li da si sad pametan sto tako govoris? Pa mislis li malo na zdravstvene radnike koji rade dupli posao,posveceni su istrebljenju ovog virusa,ma kakav on bio,nije za svakog isto opasan,ali je cinjenica dosta zdravstvenih radnika radi na kovid odjeljenjima ,a ne na svojim mjestima. Razmisli malo,ima li smisla tvoja bahatost. Nisi u redu sto tako govoris,pomisli i na ljude koji su preminuli od korone ili imaju posljedice. Sta misle njihove porodice kad vide da je veliki broj vas koji imate takva misljenja. Nekad je pametno i cutati.

Name

Hm

09.03.2021 20:37

Sta rade zdravstveni radnici majke ti....lijece ove sto su primili vakcine....nista ne rade vec godinu dana osim sto glume plandemoniju. Najgore su ovce iz naroda koje ovo podrzavaju, bez vas ovaj covigate projekat ne bi ni opstao.

Name

Joksim

09.03.2021 18:43

E ovo je stvarno za nepovjerovati.Pa jednom su ovo radili,vidjeli da se s tim nista ne dobija,i opet rade istu stvar.Ovo je stvarno za vjerovali ili ne...

ODGOVORITE