Број заражених расте, поново се уводи полицијски час

У Сјеверној Македонији од сутра у 22 часа на снагу ступа владина одлука о увођењу полицијског часа, који ће трајати до 22. марта.

Регион 09.03.2021 | 17:33
Број заражених расте, поново се уводи полицијски час

Полицијски час ће почети од 22 часа увече до сутрадан ујутру у пет часова.

Влада је одлучила и о увођењу 14-дневном обавезном карантину за све који долазе из афричких земаља.

Одлука о увођењу полицијског часа донијета је због раста броја новозаражених и великог притиска на здравствени систем.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Станисављевиц

09.03.2021 18:02

Такве тзв.мјере срецом не постујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Станисављевиц

09.03.2021 20:02

Па ти не постујес не зато сто не вриједе,вец зато сто ниси науцен да икога постујес. Имас ли зену,дјецу,родитеље! Мислис ли да си сад паметан сто тако говорис? Па мислис ли мало на здравствене раднике који раде дупли посао,посвецени су истребљењу овог вируса,ма какав он био,није за сваког исто опасан,али је цињеница доста здравствених радника ради на ковид одјељењима ,а не на својим мјестима. Размисли мало,има ли смисла твоја бахатост. Ниси у реду сто тако говорис,помисли и на људе који су преминули од короне или имају посљедице. Ста мисле њихове породице кад виде да је велики број вас који имате таква мисљења. Некад је паметно и цутати.

Name

Хм

09.03.2021 20:37

Ста раде здравствени радници мајке ти....лијеце ове сто су примили вакцине....ниста не раде вец годину дана осим сто глуме пландемонију. Најгоре су овце из народа које ово подрзавају, без вас овај цовигате пројекат не би ни опстао.

Name

Јоксим

09.03.2021 18:43

Е ово је стварно за неповјеровати.Па једном су ово радили,видјели да се с тим ниста не добија,и опет раде исту ствар.Ово је стварно за вјеровали или не...

ОДГОВОРИТЕ