Saša Kovačević se častio autom od 150.000 evra!

Saša Kovačević častio se nedavno luksuznim automobilom, za koji je dao čak 150.000 evra!

Zabava 29.06.2020 | 22:22
Saša Kovačević se častio autom od 150.000 evra!

Popularni pevač ima dara za biznis, a njegovi nastupi su dobro posećeni, te za njega nije bilo zime ni tokom poslednjih meseci, otkad vlada pandemija koronavirusa. Saša jedan nastup naplati više od deset hiljada evra, a kad se uzme u obzir i da mu drugi poslovi, ugostiteljstvo i njegov muzički studio, donose dodatne prilive novca, ne čudi što se često časti ekskluzivnim i skupocenim stvarima.

Tako je bilo i ovog puta. Pop pevača smo uslikali kad je stigao na jedan događaj vozeći četvorotočkaš za kojim su se svi okretali. Zapravo, nismo sigurni da li su se žene okretale za kolima ili za Sašom, koji je jedan od najpoželjnijih muškaraca na domaćoj javnoj sceni. Inače, u pitanju je "porše panamera", čija je vrednost minimum 150.000 evra, a ukoliko je specijalna edicija, može da košta i do 200.000!

Naravno, ovaj automobil ima najbolje performanse, kožna sedišta, a dok se Kovačević uparkiravao, uspeli smo da vidimo i kako izgleda iznutra. Vrata sa unutrašnje strane, kao i sedišta, obložena su kožom u crvenoj boji, a stakla su poluzatamnjena. Kad je pevač izašao iz automobila, svi su gledali u njega - muškarci zbog četvorotočkaša, a žene očito zbog Sašinog atraktivnog izgleda.

Poznato je da Saša već godinama intenzivno vežba u teretani, a rezultati su očigledni. Pritom se doterao i obukao crne pantalone, majicu i mokasine u istoj boji. 

Izvor: Kurir.rs Foto: ATA images

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

B

29.06.2020 23:34

Realno polovnjak neki od 30-40 hiljada. Stari model.

ODGOVORITE
Name

:)

30.06.2020 23:25

Visok momak, potanak...

ODGOVORITE