Počeo rat za Lukakua!

Uleteo Juve i ponudio Dibalu, Inter podiže cifru na 75. 000. 000! Stara dama spremna da pokvari planove Nerazura i dođe do ozbiljnog pojačanja.

Fudbal 27.07.2019 | 17:30
Počeo rat za Lukakua!
Rat je zvanično počeo! Nakon velikog odugovlačenja Intera u trku za napadača Mančester junajteda Romelua Lukakua ušao je Juventus. Stara dama je spremna da u posao ubaci Paula Dibalu, što je situacija koja bi mogla ozbiljno da zainteresuje Crvene đavole. Nerazuri su odmah reagovali, pa su nakon odbijenih 60.000.000 evra spremi da ponude 10.000.000 više, uz 5.000.000 evra bonusa.

U svakom slučaju, Interu bi mogli da se obiju o glavu višemesečni pregovori sa Mančester junajtedom, pošto je Juventus više nego ozbiljan konkurent, jer ima jakog aduta u svojim rukama. Interova nova ponuda govori o tome koliko je situacija ozbiljna. Juventus je uspostavio kontakt sa agentom Federikom Pastorelom i vrlo je ozbiljan u svojim namerama, ali se još uvek ne zna kakvo je raspoloženje Paula Dibale u ovoj situaciji. U svakom slučaju na dobrom smo putu da dobijemo jedan od najdramatičnijih poslova na tržištu ovog leta.

Izvesno je i da Lukaku s velikim nestrpljenjem očekuje kraj posla. Snažni Belgijanac je na izlaznim vratima Old Traforda nakon razočaravajuće sezone. U Mančester je stigao u julu 2017. godine za obeštećenje od 84.700.000 evra, a još uvek ima dovoljno vremena da u potpunosti oživi karijeru.

Interu je preko potreban napadač, nakon što je Mauro Ikardi gurnut u drugi plan posle problema koje je klub imao sa njegovom suprugom i menadžerom Vandom Narom. Antonio Konte ne računa na Argentinca, ali je zato proteklih dana pohvalno govorio o Lukakuu, kao jednom od svojih omiljenih evropskih napadača. Temperamentni strateg već je počeo da pokazuje nezadovoljstvo zbog odugovlačenja uprave oko donošenja odluka na transfer tržištu, a ukoliko bi propao i ovaj posao stvari u klubu bi mogle ozbiljno da se zakomplikuje. Nravno, to neće zanimati čelnike Juventusa, koji nemilosrdno gaze konkurenciju proteklih godina.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar