Почео рат за Лукакуа!

Улетео Јуве и понудио Дибалу, Интер подиже цифру на 75. 000. 000! Стара дама спремна да поквари планове Неразура и дође до озбиљног појачања.

Фудбал 27.07.2019 | 17:30
Почео рат за Лукакуа!
Рат је званично почео! Након великог одуговлачења Интера у трку за нападача Манчестер јунајтеда Ромелуа Лукакуа ушао је Јувентус. Стара дама је спремна да у посао убаци Паула Дибалу, што је ситуација која би могла озбиљно да заинтересује Црвене ђаволе. Неразури су одмах реаговали, па су након одбијених 60.000.000 евра спреми да понуде 10.000.000 више, уз 5.000.000 евра бонуса.

У сваком случају, Интеру би могли да се обију о главу вишемесечни преговори са Манчестер јунајтедом, пошто је Јувентус више него озбиљан конкурент, јер има јаког адута у својим рукама. Интерова нова понуда говори о томе колико је ситуација озбиљна. Јувентус је успоставио контакт са агентом Федериком Пасторелом и врло је озбиљан у својим намерама, али се још увек не зна какво је расположење Паула Дибале у овој ситуацији. У сваком случају на добром смо путу да добијемо један од најдраматичнијих послова на тржишту овог лета.

Извесно је и да Лукаку с великим нестрпљењем очекује крај посла. Снажни Белгијанац је на излазним вратима Олд Трафорда након разочаравајуће сезоне. У Манчестер је стигао у јулу 2017. године за обештећење од 84.700.000 евра, а још увек има довољно времена да у потпуности оживи каријеру.

Интеру је преко потребан нападач, након што је Мауро Икарди гурнут у други план после проблема које је клуб имао са његовом супругом и менаџером Вандом Наром. Антонио Конте не рачуна на Аргентинца, али је зато протеклих дана похвално говорио о Лукакуу, као једном од својих омиљених европских нападача. Темпераментни стратег већ је почео да показује незадовољство због одуговлачења управе око доношења одлука на трансфер тржишту, а уколико би пропао и овај посао ствари у клубу би могле озбиљно да се закомпликује. Нравно, то неће занимати челнике Јувентуса, који немилосрдно газе конкуренцију протеклих година.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар