Temperatura do 37 stepeni

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti sunčano i vruće sa dnevnom temperaturom vazduha do 37 stepeni Celzijusovih.

Bosna i Hercegovina 06.07.2019 | 08:45
Temperatura do 37 stepeni
Tokom dana preovladavaće sunčano vrijeme uz malu dnevnu oblačnost. Biće veoma toplo, a dijelom na sjeveru, istoku i na jugu vruće, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Mala vjerovatnoća za lokalnu nestabilnost postoji na zapadu.

Duvaće slab i promjenjiv vjetar, popodne do umjeren južni i jugozapadni.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 30°C do 35°C, u planinama od 25°C, na jugu, dijelom na sjeveru i na istoku do 37 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros u svim krajevima preovladava vedro vrijeme.

Najsvježije jutros je bilo u Кalinoviku, na Čemernu, na Han Pijesku, u Šipovu i na Bjelašnici gdje je u 8.00 časova izmjereno 15 stepeni.

Na Sokocu i na Ivan Sedlu izmjereno je 16 stepeni, u Gacku, Foči, Srebrenici, Višegradu, Rudom, Sarajevu i Bugojnu 17, u Mrkonjić Gradu i Novom Gradu 18, u Zvorniku, Nevesinju, Ribniku i Sanskom Mostu 19, u Banjaluci, Bihaću, Livnu i Tuzli 20, u Prijedoru i na Mrakovici 21, u Bijeljini, Doboju, Srpcu, Bileći i Grudama 22, u Brčkom, Trebinju, Mostaru i Gradačcu 24 i najtoplije u Neumu 26 stepeni Celzijusovih.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar