Температура до 37 степени

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити сунчано и вруће са дневном температуром ваздуха до 37 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 06.07.2019 | 08:45
Температура до 37 степени
Током дана преовладаваће сунчано вријеме уз малу дневну облачност. Биће веома топло, а дијелом на сјеверу, истоку и на југу вруће, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Мала вјероватноћа за локалну нестабилност постоји на западу.

Дуваће слаб и промјењив вјетар, поподне до умјерен јужни и југозападни.

Највиша дневна температура ваздуха од 30°Ц до 35°Ц, у планинама од 25°Ц, на југу, дијелом на сјеверу и на истоку до 37 степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос у свим крајевима преовладава ведро вријеме.

Најсвјежије јутрос је било у Калиновику, на Чемерну, на Хан Пијеску, у Шипову и на Бјелашници гдје је у 8.00 часова измјерено 15 степени.

На Сокоцу и на Иван Седлу измјерено је 16 степени, у Гацку, Фочи, Сребреници, Вишеграду, Рудом, Сарајеву и Бугојну 17, у Мркоњић Граду и Новом Граду 18, у Зворнику, Невесињу, Рибнику и Санском Мосту 19, у Бањалуци, Бихаћу, Ливну и Тузли 20, у Приједору и на Мраковици 21, у Бијељини, Добоју, Српцу, Билећи и Грудама 22, у Брчком, Требињу, Мостару и Градачцу 24 и најтоплије у Неуму 26 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар