Alegri se ponaša kao šahista...!

Ronaldo sme da slavi gol kako on hoće! Utisci Emrea Džana. . .

Fudbal 24.03.2019 | 15:00
Alegri se ponaša kao šahista...!
Kakav je to preokret bio, Kristijano Ronaldo je zasijao, a Juventus nadoknadio prednost Atletiko Madrida i uspeo da dođe do pobede od 3:0. Sva tri gola je dao sjajni Portugalac. Emre Džan je odigrao ceo meč, a u ovoj reprezentativnoj pauzi novinari Bilda iskoristili su priliku da popričaju sa Džanom o svemu što se dogodilo.

A on je imao samo reči hvale za svog trenera Masimilijana Alegri.

"Taktički, nikada nisam igrao tako ranije. Menjali smo iz igre sa tri pozadi na četiri. Bio je to pametan potez Alegrija koji se ponaša kao šahista. A njegov plan je bio kompletno uspešan. Po prvi put u klupskoj istoriji smo preokrenuli 0:2 u Ligi šampiona", raspoloženo će Džan.

Konstantno Džan vraća film na pomenuti meč...

"Na kraju utakmice, bila je to čista emocija u svlačionici. To sam retko kada osetio. Spolja je teško razumeti koliko je pritiska bilo na nama posle prve utakmice. Između dve utakmice se osećala tenzija u gradu. Nije nam mnogo njih verovalo, ali smo hteli da pošaljemo signal svetu i da svima dokažemo da smo i dalje tu".

Mnogo se govorilo i o proslavi gola Ronalda, nekima se taj gest nije dopao.

"Ne bih da ocenjujem njegov gest, ali posle onog Simeonovog... Mora se reći da neko kao Ronaldo, gledajući njegov performans, ima pravo da odgovori i proslavi gol kako on hoće. Mogu da kažem da je Ronaldo veoma miran tip čoveka, sa obe noge na zemlji. Ne pokazuje mnogo svoj status zvezde, impresionirao me je. Uvek prvi kaže zdravo ili hvala za bilo šta. Takav je prema svima. Ljudi bi se iznenadili koliko je on normalan".

Juventus će u četvrtfinalu Lige šampiona igrati protiv Ajaksa. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar