Алегри се понаша као шахиста...!

Роналдо сме да слави гол како он хоће! Утисци Емреа Џана. . .

Фудбал 24.03.2019 | 15:00
Алегри се понаша као шахиста...!
Какав је то преокрет био, Кристијано Роналдо је засијао, а Јувентус надокнадио предност Атлетико Мадрида и успео да дође до победе од 3:0. Сва три гола је дао сјајни Португалац. Емре Џан је одиграо цео меч, а у овој репрезентативној паузи новинари Билда искористили су прилику да попричају са Џаном о свему што се догодило.

А он је имао само речи хвале за свог тренера Масимилијана Алегри.

"Тактички, никада нисам играо тако раније. Мењали смо из игре са три позади на четири. Био је то паметан потез Алегрија који се понаша као шахиста. А његов план је био комплетно успешан. По први пут у клупској историји смо преокренули 0:2 у Лиги шампиона", расположено ће Џан.

Константно Џан враћа филм на поменути меч...

"На крају утакмице, била је то чиста емоција у свлачионици. То сам ретко када осетио. Споља је тешко разумети колико је притиска било на нама после прве утакмице. Између две утакмице се осећала тензија у граду. Није нам много њих веровало, али смо хтели да пошаљемо сигнал свету и да свима докажемо да смо и даље ту".

Много се говорило и о прослави гола Роналда, некима се тај гест није допао.

"Не бих да оцењујем његов гест, али после оног Симеоновог... Мора се рећи да неко као Роналдо, гледајући његов перформанс, има право да одговори и прослави гол како он хоће. Могу да кажем да је Роналдо веома миран тип човека, са обе ноге на земљи. Не показује много свој статус звезде, импресионирао ме је. Увек први каже здраво или хвала за било шта. Такав је према свима. Људи би се изненадили колико је он нормалан".

Јувентус ће у четвртфиналу Лиге шампиона играти против Ајакса. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар