Ko, ako ode Borjan?

"Na mene Zvezda uvek može da računa!" Zoran Popović još jednom pokazao kvalitet i nagovestio da će biti adekvatna zamena trenutno neprikosnovenom Milanu Borjanu.

Fudbal 30.01.2019 | 09:00
Ko, ako ode Borjan?
Milan Borjan je trenutno nedodirljiv kada je u pitanju mesto u startnoj postavi Crvene zvezde, osim u slučaju da je povređen ili Vladan Milojević odluči da ga odmori. 

Sjajni golman, međutim, i dalje pregovara sa klupskim rukovodstvom o produžetku ugovora, a epilog će imati veliku uticaj na budućnost njegove karijere, odnosno na to da li će ostati među crveno-belima. 

Konačan odgovor nestrpljivo čeka i Zoran Popović, Borjanova zamena, koji je u dosadašnjih devet takmičarskih utakmica za Zvezdu doživeo samo pobede, uz tek tri primljena gola. 

Bivši čuvar mreže brojnih domaćih klubova, ali koji je na "Marakanu" došao iz norveškog Bodea, bio je sjajan u ponedeljak uveče protiv Vaker Nordhauzena, nemačkog četvrtoligaša koji je uprkos porazu 0:2 uspeo da u prijateljskoj utakmici u turskoj Antaliji nekoliko puta ozbiljno zapreti golu crveno-belih. 

"Mislim da smo odigrali stvarno dobru utakmicu, pravu takmičarsku iako je bila prijateljska", konstatovao je Popović u razgovoru sa brojnim novinarima koji u Antaliji prate pripreme srpskog šampiona za prolećni napad na "duplu krunu".

"Cilj je 'dupla kruna', radićemo na tome, borićemo se i nadam se osvojiti".

Kada govori o sebi, 30-godišnji golman je prilično skroman.

"Imao sam sreću da odbranim, tako je u fudbalu, ovaj put sam dobro reagovao, ali nekada i primiš gol", rekao je i potvrdio da je spreman da stane među stative ukoliko mu se ukaže šansa eventualnim odlaskom Borjana.

"Naravno da sam spreman, ali ne razmišljam o tome. Crvena zvezda uvek može da računa na mene, bilo da branim ili da sam prvi golman. Kada sam u igri, uvek ću dati svoj maksimum", istakao je Popović.

Kao što smo pomenuli, od dolaska u Crvenu zvezdu leta 2018. godine, Popović zna samo za pobede.

U Superligi je branio protiv Dinamo Vranja (3:0, 3:0), Voždovca (2:1), Spartaka (3:), Proletera (0:2), Napretka (3:0) i Čukaričkog (2:1), a u Kupu Srbije ponovo protiv Vranjanaca (2:0) i TSC (4:1). 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar