Golman Leganesa proziva Barselonu...!

Gde su vam maniri, zašto niste čestitali?! „Voleo bih da oni koji su navikli na pobede, nekada čestitaju na trijumfu i onima koji nemaju tu privilegiju svakog vikenda“, kaže Ivan Kueljar.

Fudbal 27.09.2018 | 12:15
Golman Leganesa proziva Barselonu...!
Ivan Kueljar se zove čovek koji je stao sinoć na put Barseloninom skupocenom timu.

Mesi i kompanija poraženi su na Butarkeu od Leganesa sa 2:1 u utakmici koju je fenomenalnim intervencijama obeležio iskusni 34-godišnji čuvar mreže.

Ipak, imao je Kueljar posle meča šta da zameri Kataloncima, najviše na ponašanju i manirima.

"Istina je da smo Leganes, da smo skroman tim, ali bih voleo da oni koji su navikli na pobede, nekada čestitaju na trijumfu i onima koji nemaju tu privilegiju svakog vikenda. Igrači Barselone to nisu uradili. Niko od njih nije došao u našu svlačionicu posle utakmice i čestitao nam. Mislim da je to ružan gest", rekao je Kueljar.

Podsetimo, maleni Leganes je kreirao sinoć jedno od najvećih iznenađenja u Primeri ove sezone pobedom nad skupocenim timom Ernesta Valverdea. Za samo 69 sekundi domaćini su preokrenuli vođstvo koje je Kataloncima doneo Felipe Kutinjo i proslavili najvažniji trijumf u novijoj istoriji.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BANJA LUKA

28.09.2018 15:10

Ma kladionica je cudo nema vise fudbala sto se vidjelo i u ovoj utakmici Leganes nemoze doci do lopte i odjednom daju dva gola presmjesno odavno je fudbal ugasen ovo sad je samo pranje para namjestanje rezultata i to je to kratko receno kraj fudbala

ODGOVORITE