Голман Леганеса прозива Барселону...!

Где су вам манири, зашто нисте честитали?! „Волео бих да они који су навикли на победе, некада честитају на тријумфу и онима који немају ту привилегију сваког викенда“, каже Иван Куељар.

Фудбал 27.09.2018 | 12:15
Голман Леганеса прозива Барселону...!
Иван Куељар се зове човек који је стао синоћ на пут Барселонином скупоценом тиму.

Меси и компанија поражени су на Бутаркеу од Леганеса са 2:1 у утакмици коју је феноменалним интервенцијама обележио искусни 34-годишњи чувар мреже.

Ипак, имао је Куељар после меча шта да замери Каталонцима, највише на понашању и манирима.

"Истина је да смо Леганес, да смо скроман тим, али бих волео да они који су навикли на победе, некада честитају на тријумфу и онима који немају ту привилегију сваког викенда. Играчи Барселоне то нису урадили. Нико од њих није дошао у нашу свлачионицу после утакмице и честитао нам. Мислим да је то ружан гест", рекао је Куељар.

Подсетимо, малени Леганес је креирао синоћ једно од највећих изненађења у Примери ове сезоне победом над скупоценим тимом Ернеста Валвердеа. За само 69 секунди домаћини су преокренули вођство које је Каталонцима донео Фелипе Кутињо и прославили најважнији тријумф у новијој историји.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БАЊА ЛУКА

28.09.2018 15:10

Ма кладионица је цудо нема висе фудбала сто се видјело и у овој утакмици Леганес немозе доци до лопте и одједном дају два гола пресмјесно одавно је фудбал угасен ово сад је само прање пара намјестање резултата и то је то кратко рецено крај фудбала

ОДГОВОРИТЕ