Partizan smanjuje kadar: Kraj i za Solomona!

Još jedan rastanak u Humskoj 1!

Fudbal 11.01.2018 | 10:45
Partizan smanjuje kadar: Kraj i za Solomona!
Posle Saše Marjanovića - Teofilus Solomon. 

Svega nekoliko časova pošto je MOZZART Sportu potvrđeno da je raskinuta saradnja sa iskusnim vezistom i nigerijski napadač završio je svoju misiju u Humskoj 1. Baš kako smo i najavili pre tri sedmice, a sada je i definitivno jasno.  

Solomon, jednostavno, nije ubedio stručni štab vođen Miroslavom Đukićem da može da napravi razliku u ofanzivi, pa se zato i pre roka vraća sa pozajmice u Rijeku. 

Još jednim konkretnim potezom srpski šampion se uoči početka prelaznog roka u Srbiji jasno usmerio ka smanjenju igračkog kadra i rasterećenju budžeta. Dosad su klub napustili Mohamed El Monir, Petar Đuričković, Filip Kljajić, Alen Stevanović i Saša Marjanović. 

Zbog toga se u Humskoj 1 tek čekaju prave, konkretne stvari i vesti sa fudbalskog tržišta. Srpski šampion je zasad dogovorio transfer levog beka Slobodana Uroševića, što je potvrdio i njegov dosadašnji klub - kruševački Napredak.

Partizan će se tokom prelaznog roka, koji u Srbiji traje od 15. januara do 11. februara fokusirati na dovođenju desnog beka, defanzivnog veziste (možda čak i dvojicu), te ofanzivnog veznog i špica koji bi zamenio Tavambu.

Tek će biti posla u Humskoj 1.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar