Партизан смањује кадар: Крај и за Соломона!

Још један растанак у Хумској 1!

Фудбал 11.01.2018 | 10:45
Партизан смањује кадар: Крај и за Соломона!
После Саше Марјановића - Теофилус Соломон. 

Свега неколико часова пошто је МОЗЗАРТ Спорту потврђено да је раскинута сарадња са искусним везистом и нигеријски нападач завршио је своју мисију у Хумској 1. Баш како смо и најавили пре три седмице, а сада је и дефинитивно јасно.  

Соломон, једноставно, није убедио стручни штаб вођен Мирославом Ђукићем да може да направи разлику у офанзиви, па се зато и пре рока враћа са позајмице у Ријеку. 

Још једним конкретним потезом српски шампион се уочи почетка прелазног рока у Србији јасно усмерио ка смањењу играчког кадра и растерећењу буџета. Досад су клуб напустили Мохамед Ел Монир, Петар Ђуричковић, Филип Кљајић, Ален Стевановић и Саша Марјановић. 

Због тога се у Хумској 1 тек чекају праве, конкретне ствари и вести са фудбалског тржишта. Српски шампион је засад договорио трансфер левог бека Слободана Урошевића, што је потврдио и његов досадашњи клуб - крушевачки Напредак.

Партизан ће се током прелазног рока, који у Србији траје од 15. јануара до 11. фебруара фокусирати на довођењу десног бека, дефанзивног везисте (можда чак и двојицу), те офанзивног везног и шпица који би заменио Тавамбу.

Тек ће бити посла у Хумској 1.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар