Ispravio si Rafine greške, sada ispravi svoje!

Šta se to desilo sa Realom od septembra na ovamo?

Fudbal 11.01.2018 | 12:45
Ispravio si Rafine greške, sada ispravi svoje!
Kraljevski klub, šampion Evrope i sveta, rekorder sa pet titula u 2017. godini više ne liči na sebe, a remi sa Seltom (2:2) udaljio ih je od lidera Barselone na prevelikih 16 bodova zaostatka.

Polemika je otvorena - a odgovore pokuašvaju da pruže bivši prvotimci Madriđana.

"Teško je reći šta se desilo sa Realom od leta do danas. Veliki timovi ne mogu da padnu tek tako, odjednom, samopouzdanje se gubi postepeno. Sada je došlo vreme kada je kriza uzela maha i počela je da pogađa sve u klubu", kaže nekadašnji fudbaler Madriđana Horhe Valdano.

On je gostujući u jutrošnjem radio programu na Kadeni Ser komentarisao aktuelna dešavanja, naravno i poziciju trenera Zinedina Zidana.

"Zidan je stigao pre nekoliko godina kako bi timu povratio dinamičnost. Sada se suočava sa istim izazovom. Ispravio je tada sve greške Rafe Beniteza, a sada mora da ispravi i svoje. Zidan snosi deo odgovornosti za aktuelni trenutak jer je evidentno da u timu postoje problemi koje može da reši samo trener."

Po njemu, ni igrači Reala nisu ništa manje krivi od trenera.

"Naravno da postoji i njihova odgovornost, suviše velika da bi se gurala pod tepih. Smešno mi je što smo upali u čudan ciklus kao klub, gde imamo izraziti kvalitet, vođstvo i iskustvo, ali je tim izgubio baš sve i mnogo je ranjiviji nego pre nekoliko meseci", objasnio je Horhe Vadano.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar