Исправио си Рафине грешке, сада исправи своје!

Шта се то десило са Реалом од септембра на овамо?

Фудбал 11.01.2018 | 12:45
Исправио си Рафине грешке, сада исправи своје!
Краљевски клуб, шампион Европе и света, рекордер са пет титула у 2017. години више не личи на себе, а реми са Селтом (2:2) удаљио их је од лидера Барселоне на превеликих 16 бодова заостатка.

Полемика је отворена - а одговоре покуашвају да пруже бивши првотимци Мадриђана.

"Тешко је рећи шта се десило са Реалом од лета до данас. Велики тимови не могу да падну тек тако, одједном, самопоуздање се губи постепено. Сада је дошло време када је криза узела маха и почела је да погађа све у клубу", каже некадашњи фудбалер Мадриђана Хорхе Валдано.

Он је гостујући у јутрошњем радио програму на Кадени Сер коментарисао актуелна дешавања, наравно и позицију тренера Зинедина Зидана.

"Зидан је стигао пре неколико година како би тиму повратио динамичност. Сада се суочава са истим изазовом. Исправио је тада све грешке Рафе Бенитеза, а сада мора да исправи и своје. Зидан сноси део одговорности за актуелни тренутак јер је евидентно да у тиму постоје проблеми које може да реши само тренер."

По њему, ни играчи Реала нису ништа мање криви од тренера.

"Наравно да постоји и њихова одговорност, сувише велика да би се гурала под тепих. Смешно ми је што смо упали у чудан циклус као клуб, где имамо изразити квалитет, вођство и искуство, али је тим изгубио баш све и много је рањивији него пре неколико месеци", објаснио је Хорхе Вадано.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар