Zvezda počinje pripreme za Arsenal preko Kupa

Koga će Milojević rehabilitovati? Današnji kup meč protiv Dinama iz Pančeva (18 časova, TV Arena) šansa za igrače iz drugog plana.

Fudbal 11.10.2017 | 15:45
Zvezda počinje pripreme za Arsenal preko Kupa
Broje navijači Crvene zvezde sitno, čekaju 19. oktobar i gostovanje Arsenala. Taj datum je već odavno označen kao crveno slovo u njihovom kalendaru, ali sigurno tako ne razmišlja strateg crveno - belih Vladan Milojević.

Zvezdin šef stručnog štaba stalno kaže kako je okrenut prvoj, narednoj utakmici i sigurno kroz tu prizmu posmatra i današnji kup duel protiv Dinama iz Vranja (18 časova TV A rena). Uostalom, susret sa liderom Prve lige Srbije poslužiće Milojeviću da razigra igrače iz drugog plana i možda dobije novog aduta za nastavak sezone.

Pripreme za Arsenal danas zvanično počinju. Crveno-bele u subotu očekuje prvenstveni duel sa Mačvom, tako da će biti zanimljivo videti postavu za koju se bude odlučio Vladan Milojević. Sigurno je da se Dinamu neće suprostaviti mladi reprezentativci Luka Adžić i Nemanja Radonjić... U karantinu nema Francuza Damijana Le Taleka, Gabonca Kange i prvog napadača tima Ričmonda Boaćija.

Vrlo verovatno će se u startnoj postavi naći Vujadin Savić i Milan Rodić. Oni su propustili poslednji zvanični meč, gostovanje u Kruševcu, i verovatno će im prijati da se nađu na terenu i skupe minute...

Moguće je da će u vezi pored Račića i Milijaša igrati i supertalentovani Ivan Ilić, vezista Mančester Sitija na pozajmici u Zvezdi. Napad bi trebalo da predvodi Pešić. Dovoljno aduta da se savlada Dinamu, ekipa koja i pored velikih finansijskih problema pruža odlične partije u drugoligaškom rangu. Dinamo je trenutno lider.

„Biće dobrog fudbala u susretu vodećih ekipa dva ranga takmičenja. Iznenađenje nije nemoguće, potrudićemo se da sve učinimo da ovo bude najzanimljivija utakmica u prvoj fazi Kupa Srbije. Za belu zastavicu moj tim ne zna. Nikada je nismo nosili, iako će većina mojih fudbalera prvi put istrčati na travu Marakane“, rekao je trener Dinama Dragan Antić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar