Звезда почиње припреме за Арсенал преко Купа

Кога ће Милојевић рехабилитовати? Данашњи куп меч против Динама из Панчева (18 часова, ТВ Арена) шанса за играче из другог плана.

Фудбал 11.10.2017 | 15:45
Звезда почиње припреме за Арсенал преко Купа
Броје навијачи Црвене звезде ситно, чекају 19. октобар и гостовање Арсенала. Тај датум је већ одавно означен као црвено слово у њиховом календару, али сигурно тако не размишља стратег црвено - белих Владан Милојевић.

Звездин шеф стручног штаба стално каже како је окренут првој, наредној утакмици и сигурно кроз ту призму посматра и данашњи куп дуел против Динама из Врања (18 часова ТВ А рена). Уосталом, сусрет са лидером Прве лиге Србије послужиће Милојевићу да разигра играче из другог плана и можда добије новог адута за наставак сезоне.

Припреме за Арсенал данас званично почињу. Црвено-беле у суботу очекује првенствени дуел са Мачвом, тако да ће бити занимљиво видети поставу за коју се буде одлучио Владан Милојевић. Сигурно је да се Динаму неће супроставити млади репрезентативци Лука Аџић и Немања Радоњић... У карантину нема Француза Дамијана Ле Талека, Габонца Канге и првог нападача тима Ричмонда Боаћија.

Врло вероватно ће се у стартној постави наћи Вујадин Савић и Милан Родић. Они су пропустили последњи званични меч, гостовање у Крушевцу, и вероватно ће им пријати да се нађу на терену и скупе минуте...

Могуће је да ће у вези поред Рачића и Милијаша играти и суперталентовани Иван Илић, везиста Манчестер Ситија на позајмици у Звезди. Напад би требало да предводи Пешић. Довољно адута да се савлада Динаму, екипа која и поред великих финансијских проблема пружа одличне партије у друголигашком рангу. Динамо је тренутно лидер.

„Биће доброг фудбала у сусрету водећих екипа два ранга такмичења. Изненађење није немогуће, потрудићемо се да све учинимо да ово буде најзанимљивија утакмица у првој фази Купа Србије. За белу заставицу мој тим не зна. Никада је нисмо носили, иако ће већина мојих фудбалера први пут истрчати на траву Маракане“, рекао је тренер Динама Драган Антић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар