Van Persi se vraća kući!

Sada je preostalo da menadžeri fudbaleri sa predstavnicima njegovog kluba Fenerbahčea pronađu model za raskid saradnje.

Fudbal 06.10.2017 | 10:00
Van Persi se vraća kući!
Svuda pođi, kući dođi. A izgleda da će Robin van Persi da se vrati u Fajenord, klub u kojem je napravio prve velike fudbalske korake. Doduše ovu vest bi trebalo uzeti sa određenom dozom rezerve, jer ju je objavio turski tabloid Aksam, ali navodi se da je Van Persi već pristao na povratak u Fajenord.

Sada je preostalo da menadžeri fudbaleri sa predstavnicima njegovog kluba Fenerbahčea pronađu model za raskid saradnje. Odlaskom Van Persija iz kluba, više prostora za igru u Feneru bi dobio talentovani Elif Elmas, 18-godišnji ofanzivni vezista rođen u Skoplju. Fajenord je i letos želeo da vrati iskusnog napadača u svoje redove, ali tada uprave dva kluba nisu uspele da postignu dogovor o transferu.

Van Persiju ugovor sa Fenerbahčeom ističe sledećeg leta, tako će tada svakako moći da napusti istanbulski klub i to kao slobodan igrač. Van Persi je za prvi tim Fajenorda igrao od 2001. do 2004. godine, kada je prešao u redove londonskog Arsenala. U dresu holandskog kluba osvojio je trofej Kupa UEFA.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar