Stigla ponuda za Sergeja od preko 50.000.000 evra!

Istina je! Ali… Mateja Kežman koji zastupa mladog asa otkrio da stižu enormne ponude i kakav je plan. . .

Fudbal 01.07.2017 | 13:00
Stigla ponuda za Sergeja od preko 50.000.000 evra!
Juventus hoće Sergeja Milinkovića Savića. To je bila udarna vest jutros u Italiji. A sada je stigla i još jača potvrda da bi SMS mogao da izazove zemljotres na fudbalskoj pijaci možda postane najskuplji igrač u Seriji A ovog leta.

Dakle, stvarno se nešto dešava…

Potvrda da je Sergej Milinković Savić u ovom trenutku vruća roba na fudbalskoj pijaci i prava zvezda italijanskog i evropskog fudbala stiže i od njegovog menadžera MatejeKežmana. U razgovoru za italijanske medije, Kežman je priznao da stižu enormne ponude za Sergeja, džentlmenski odbija da priča o imenima klubova, ali otkriva i kakav je plan sa srpskim vezistom.

Kežman spušta loptu na zemlju i kaže da je Milinković Savić tek produžio ugovor, da je zadovoljan u Rimu i da je još mlad.

“Poslednjih nedelja sam dobio neke enormne ponude za Sergeja. Neke su bile i preko 50.000.000 evra. Ali kako smo sa klubom nedavno dogovorili novu saradnju i produžetak ugovora, odlučeno je da Milinković Savić ovog leta nije na prodaju. Igrač je veoma srećan u Laciju i hoće da pomogne klubu da se plasira u Ligu šampiona”, rekao je Mateja Kežman.

Ipak, prelazni rok je živa stavar i nagledali smo se svakakvih preokreta.

“U životu nikada ne možete da budete 100 odsto sigurni i ko zna šta će se događati kasnije… Mi nemamo nikakvu potrebu da žurimo. Momak je srećan u Laciju, dobro napreduje, trener Inzagi je uradio neke sjajne stavri za njega. Sergej voli Lacio, ovdašnju publiku i sviđa mu se sve u klubu. Tek su mu 22 godine i očekujemo da naredne sezone napravi neke velike stvari u narednoj sezoni sa Nebeskoplavima”, istakao je menadžer mladog asa.

Saznanja italijanskih medija su da Lotito ne želi da proda Milinković Savića ovog leta, a da neće čak ni razgovarati sa zainteresovanim klubovima koji dođu sa ponudom manjom od 50.000.000 evra. Kako stvari stoje, Milinković Savić je bliže ostanku nego odlasku.

Ali kada Juventus počne da steže obruč oko nekoga, obično znamo kako se to završi… Jedna stvar u celoj priči koja svakako prija ljubiteljima fudbala je da naša zemlja ima vrednog 50.000.000 evra i da dobijamo pravog superstara.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar