Стигла понуда за Сергеја од преко 50.000.000 евра!

Истина је! Али… Матеја Кежман који заступа младог аса открио да стижу енормне понуде и какав је план. . .

Фудбал 01.07.2017 | 13:00
Стигла понуда за Сергеја од преко 50.000.000 евра!
Јувентус хоће Сергеја Милинковића Савића. То је била ударна вест јутрос у Италији. А сада је стигла и још јача потврда да би СМС могао да изазове земљотрес на фудбалској пијаци можда постане најскупљи играч у Серији А овог лета.

Дакле, стварно се нешто дешава…

Потврда да је Сергеј Милинковић Савић у овом тренутку врућа роба на фудбалској пијаци и права звезда италијанског и европског фудбала стиже и од његовог менаџера МатејеКежмана. У разговору за италијанске медије, Кежман је признао да стижу енормне понуде за Сергеја, џентлменски одбија да прича о именима клубова, али открива и какав је план са српским везистом.

Кежман спушта лопту на земљу и каже да је Милинковић Савић тек продужио уговор, да је задовољан у Риму и да је још млад.

“Последњих недеља сам добио неке енормне понуде за Сергеја. Неке су биле и преко 50.000.000 евра. Али како смо са клубом недавно договорили нову сарадњу и продужетак уговора, одлучено је да Милинковић Савић овог лета није на продају. Играч је веома срећан у Лацију и хоће да помогне клубу да се пласира у Лигу шампиона”, рекао је Матеја Кежман.

Ипак, прелазни рок је жива ставар и нагледали смо се свакаквих преокрета.

“У животу никада не можете да будете 100 одсто сигурни и ко зна шта ће се догађати касније… Ми немамо никакву потребу да журимо. Момак је срећан у Лацију, добро напредује, тренер Инзаги је урадио неке сјајне ставри за њега. Сергеј воли Лацио, овдашњу публику и свиђа му се све у клубу. Тек су му 22 године и очекујемо да наредне сезоне направи неке велике ствари у наредној сезони са Небескоплавима”, истакао је менаџер младог аса.

Сазнања италијанских медија су да Лотито не жели да прода Милинковић Савића овог лета, а да неће чак ни разговарати са заинтересованим клубовима који дођу са понудом мањом од 50.000.000 евра. Како ствари стоје, Милинковић Савић је ближе останку него одласку.

Али када Јувентус почне да стеже обруч око некога, обично знамо како се то заврши… Једна ствар у целој причи која свакако прија љубитељима фудбала је да наша земља има вредног 50.000.000 евра и да добијамо правог суперстара.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар