Mole se teletu s "glavom čovjeka"

Na internetu se pojavio šokantni video koji prikazuje leš teleta rođenog s glavom koja više liči na ljudsku, nego na kravlju.

Svijet 04.06.2017 | 10:38
Mole se teletu s "glavom čovjeka"
Tele je uginulo nekoliko sati nakon što je došlo na svet u jednom prihvatilištu za životinje u Muzafarnagaru na severu Indije. Čim se vest o neobičnom teletu proširila, lokalni seljani okupili su se u prihvatilištu, kako bi dobili blagoslov od "čudesnog stvorenja", za koje su verovali da je avatar boga Višnua.

Video snimljen tom prilikom prikazuje ljude koji se klanjaju pred uginulim teletom, koje je stavljeno pod stakleno zvono. Sada planiraju i da mu izgrade hram, jer veruju da je upravo ono "Gokaran", jedna od 24 inkarnacije boga Višnua.

"Bog se rodio iz tela krave. Došli smo da uzmemo njegov blagoslov", rekao je jedan od više hiljada ljudi koji su se poklonili teletu, dok je menadžer prihvatilišta za životinje izjavio da je reč o "čudu".

Tele, čija je majka spasena iz klanice pre šest meseci, biće kremirano.

Veterinari, međutim, smatraju da tele nije nikakvo božanstvo.

"Ovo je slučaj anatomske anomalije", kaže dr Adžaj Dešmuk.

"Neke genetske mutacije dovode do višestrukih strukturalnih deformiteta. Izgled ovog teleta se može objasniti samo naukom, nikako sujeverjem", smatra on.(Dejli mejl)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

indijci

04.06.2017 12:00

Haha

ODGOVORITE
Name

Dragan

04.06.2017 14:28

To je neki dvonogi bik napravio

Name

Kneževo

04.06.2017 17:28

U Sodomu i Gomoru je to bila svakodnevna pojava i završilo se kako se završilo...

ODGOVORITE