Nedović prelomio, Miško ne kvari idilu!

Srpski reprezentativac uskoro potpisuje ugovor.

Košarka 01.05.2017 | 12:45
Nedović prelomio, Miško ne kvari idilu!
Nemanja Nedović je prelomio i ostaće u Unikahi i naredne sezone, pišu lokalni mediji. Njegov menadžer Miško Ražnatović je u završnim pregovorima sa rukovodstvom Malage i uskoro se može očekivati i potvrda nove saradnje sjajnog beka i španskog kluba.

Do pre nekoliko nedelja, situacija nije izgledala tako dobro za Unikahu jer je Nedović bio bliži odlasku nego ostanku. Kako prenose španski mediji CSKA i polovina evroligaških klubova su stavili Nedovića na listu želja, a onda se sve promenilo...

Unikaha je osvojila Evrokup i obezbedila plasman u Evroligu što je značilo da se Nedoviću uz ostanak nudi i najkvalitetnije evropsko takmičenje. Sportski motiv je zadovoljen, a uskoro će i finansijski.

Nedović je letos potpisao dvogodišnji ugovor sa Unikahom na „1+1“ sezonu. Uz klauzulu da za simboličnu sumu novca može da otkaže drugu godinu. Istu opciju je imala i Unikaha.

Sada je klub iz Malage rešio da sa Nedovićem potpiše novi ugovor na dve godine sa znatno boljim finansijskim uslovima po igrača. Srpski reprezentativac je ranije isticao da bi voleo da ostane u Andaluziji, da se njemu i njegovoj devojci sviđa život na jugu Španije, a sada su se stvorili svi uslovi za to.

Ne treba smetnuti s uma ni idilične odnose koje Nedovićev menadžer Miško Ražnatovićima sa klubom iz Španije. Ražnatović pored Nedovića zastupa i Unikahine prvotimce Lafajeta i Muslija,  trenera Plazu, a sve se glasnije priča i o dolasku još jednog njegovog klijenta Dragana Milosavljevića.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar