Недовић преломио, Мишко не квари идилу!

Српски репрезентативац ускоро потписује уговор.

Кошарка 01.05.2017 | 12:45
Недовић преломио, Мишко не квари идилу!
Немања Недовић је преломио и остаће у Уникахи и наредне сезоне, пишу локални медији. Његов менаџер Мишко Ражнатовић је у завршним преговорима са руководством Малаге и ускоро се може очекивати и потврда нове сарадње сјајног бека и шпанског клуба.

До пре неколико недеља, ситуација није изгледала тако добро за Уникаху јер је Недовић био ближи одласку него останку. Како преносе шпански медији ЦСКА и половина евролигашких клубова су ставили Недовића на листу жеља, а онда се све променило...

Уникаха је освојила Еврокуп и обезбедила пласман у Евролигу што је значило да се Недовићу уз останак нуди и најквалитетније европско такмичење. Спортски мотив је задовољен, а ускоро ће и финансијски.

Недовић је летос потписао двогодишњи уговор са Уникахом на „1+1“ сезону. Уз клаузулу да за симболичну суму новца може да откаже другу годину. Исту опцију је имала и Уникаха.

Сада је клуб из Малаге решио да са Недовићем потпише нови уговор на две године са знатно бољим финансијским условима по играча. Српски репрезентативац је раније истицао да би волео да остане у Андалузији, да се њему и његовој девојци свиђа живот на југу Шпаније, а сада су се створили сви услови за то.

Не треба сметнути с ума ни идиличне односе које Недовићев менаџер Мишко Ражнатовићима са клубом из Шпаније. Ражнатовић поред Недовића заступа и Уникахине првотимце Лафајета и Муслија,  тренера Плазу, а све се гласније прича и о доласку још једног његовог клијента Драгана Милосављевића.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар