Video - Vejd: Nikad se neće pojaviti novi Kobi Brajant!

Zvezda Majami Hita Dvejn Vejd izjavio je da se neće više pojaviti igrač kao što je Kobi Brajant, za koga smatra da je vođa generacije.

Košarka 14.11.2015 | 17:40
Video - Vejd: Nikad se neće pojaviti novi Kobi Brajant!

Brajant igra verovatno poslednju sezonu u karijeri i predstojeći duel u Majamiju bi mogao da bude i njegov poslednji u karijeri na Floridi.

Iako je i sam imao ogroman uspeh tokom karijere, 33-godišnji Vejd gleda na četiri godine starijeg Brajanta kao na idola.

„Rekao sam i ranije. Ima osećaj da je Kobi Brajant najveći igrač naše ere. U poslednjih nekoliko godina LeBron je postao najbolji košarkaš sveta. Ali, ne postoji više igrača kao što je Kobi Brajant. Postoje dobri mladi igrači, ali nikada se neće pojaviti novi Kobi Brajant. Zbog toga je svaka prilika koju dobijem da igram protiv njega sjajna“, smatra Vejd.

Brajantova poslednja sezona nije kao iz snova. Lejkersi su dobili samo jedan od šest mečeva, a Kobi šutira iz igre očajnih 32%.

„Ono što ću uvek videti kada ga pogledam je momak koji je dominirao ovom igrom toliko dugo, igrao je na najvišem nivou 20 godina“, dodaje Vejd.

Komentari / 0

Ostavite komentar