Markov ubica: Ubio sam ga, ali nisam kriv!

Kadri Aktaš, glavni osumnjičeni za ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića priznao je da ga je ubo nožem, ali nije hteo da prihvati optužbe, prenose turski mediji.

Fudbal 29.11.2014 | 11:50
Markov ubica: Ubio sam ga, ali nisam kriv!

"Nož sam poneo nesvesno. Kamenicama smo odgovorili na njihove provokacije. Doživeo sam šok pošto sam udaren rukom ili nogom u nos, pa sam počeo da mašem nožem u pravcu njihovih nogu, ali nisam hteo da ih ubodem, već da ih oteram. Visoka osoba plave kose ponovo me je udarila, a ubo sam osobu koja fizički drugačije izgleda. Ne prihvatam optužbe", rekao je 53-godišnji Aktaš, a prenosi turski portal taraf.com.

Protiv njega je podignuta optužnica i ostaće u pritvoru sve do početka suđenja, a uhapšen je prilikom pokušaja bekstva iz Istanbula.

Osim Kadrija, turska policija je bila privela još šest osoba, koje su sada puštene na slobodu, ali nije isključeno da će protiv nekog od njih takođe biti podignuta optužnica.

Kako bi se rasvetlila tragedija u kojoj je život izgubio 25-godišnji Marko Ivković iz Zemuna, turska policija je pregledala 731 sat video materijala sa 82 kamere.

Komentari / 0

Ostavite komentar