Марков убица: Убио сам га, али нисам крив!

Кадри Акташ, главни осумњичени за убиство навијача Црвене звезде Марка Ивковића признао је да га је убо ножем, али није хтео да прихвати оптужбе, преносе турски медији.

Фудбал 29.11.2014 | 11:50
Марков убица: Убио сам га, али нисам крив!

"Нож сам понео несвесно. Каменицама смо одговорили на њихове провокације. Доживео сам шок пошто сам ударен руком или ногом у нос, па сам почео да машем ножем у правцу њихових ногу, али нисам хтео да их убодем, већ да их отерам. Висока особа плаве косе поново ме је ударила, а убо сам особу која физички другачије изгледа. Не прихватам оптужбе", рекао је 53-годишњи Акташ, а преноси турски портал тараф.цом.

Против њега је подигнута оптужница и остаће у притвору све до почетка суђења, а ухапшен је приликом покушаја бекства из Истанбула.

Осим Кадрија, турска полиција је била привела још шест особа, које су сада пуштене на слободу, али није искључено да ће против неког од њих такође бити подигнута оптужница.

Како би се расветлила трагедија у којој је живот изгубио 25-годишњи Марко Ивковић из Земуна, турска полиција је прегледала 731 сат видео материјала са 82 камере.

Коментари / 0

Оставите коментар