Познати музичар преминуо у 46. години био је члан сарајевске групе "Севен Уп"

Дамир Пашић Даддy (47), некадашњи члан групе "Севен Уп", после дуже болести преминуо је пре неколико дана у Сарајеву.

Магазин 30.05.2023 | 16:51
Познати музичар преминуо у 46. години био је члан сарајевске групе "Севен Уп"

- Комеморација и сахарана нашем Дадију је у четвртак, 01.06.2023 - написао је његов пријатељ и некадашњи колега из бенда Елвир Лило Хаџијамаковић.

 
Damir Pašić Daddy
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН

Пашић је у фебруару ове године сазнао да болује од карцинома панкреаса, са метастазама. Од њега се опраштају пријатељи, колеге и познаници на друштвеним мрежама, међу којима је и Елвир Хаџијамаковић - Лило.

"Дади, брате наш, много смо тога заједно прошли и доброг и лошег, био сам сигуран да ћемо и ову битку побиједити, али нисмо. Певај и плеши и чекај нас да горе направимо наш повратак. Нека ти је лака наша босанско-херцеговачка земља. Воли те твој брат Лило и остала браћа ит 7УП-а: Гоги, Недим и Фудо", пише у објави испод заједничке фотографије.

Од пријатеља се опростио и Фуад Бацковић Деен.

"Најдражи мој Дамире Пасићи, мој брате Заједно смо расли, сањали и дотакли звијезде! Било ми је само четрнаест година када сам постао дио породице зване “Севен Уп” и тог дана добио сам четворицу браће! Био си посебан, пун живота и неописиви извор енергије за све нас! Група Севен Уп - Сарајево и ти сте најбитнији период мог живота, одрастања и моје музичке каријере. Ви сте били мој ослонац, моја заштита, моја фамилија онда када смо били на турнејама и моји узори! Били смо пионири послијератне Са ПоП-Роцк музичке школе и сцене и истински визионари који су разбијали све границе музиком, пјесмом и поруком љубави и заједништва. Заједно смо остварили све сто се могло остварити на подручју еx Yу простора и то онда када су нам сви говорили да је немогуће! НИКАДА НИКО ВИШЕ КАО МИ И НИКАДА НИКО ВИШЕ КАО ТИ! Срце ми је сломљено јутрос и тешко ћу се носити са чињеницом да ти више нећу чути глас и смијати се твојим шалама па чак и када ти је било тешко… Био си и остао персонификација правог Сарајлије који је обожавао свој град, своју рају и лафац на којег није остала равнодушна нити једна дјевојка која је била у твојој близини. Путуј сада а ја те чувам у мом срцу и успоменама до краја! Воли те твој брат!

(курир.рс/клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар