Никола Роквић : Људи ми дају храну воду и прилоге!

Никола Роквић ексклузивно за Курир открио је како тече његов пут до Егине, како људи реагују када га сретну, колико му помажу, као и колико му значи подршка медија, породице, пријатеља али и његових пратиоца.

Забава 25.04.2024 | 20:20
Никола Роквић : Људи ми дају храну воду и прилоге!

- Малопре сам завршио данашњу руту од 34км. Стигао сам до Јагодине, прелазио сам брда, било је упсона, од Марковца до Јагодине, било је напорно али хвала Богу све је како треба. На путу је дивно, осећа се радост, подршка многих људи, јављају ми се, дају ми воду и храну, прилоге. Предивни људи, веома сам радостан и то ми даје подстрек да будем бољи и лакше пређем цео пут - рекоа је Никола па наставио:

- Тек сам завршио четврти дан, мислим да ме тешке ствари тек чекају, сада је доста присутна еуфорија, радост и цела подршка пријатеља и људи, у почетној фази смо. После 30 км креће умор, али издржавам.

Nikola RokvićФОТО: СЦРЕЕНСХОТ

Одакле црпиш снагу?

- У молитви, и у мислима на моју породицу, и за све људе, за децу којој помажемо, то су неке ствари које кад буде теже мислим на њих помолим се богу и некако се добије снага и додатна енергија да издржиш и много више урадиш. Чујем се са породицом то је моја највећа снага и радост, захвалан сам Бојани што ме подржава, ипак је она сама са троје деце, ни њој није лако, али лепо смо се организовали - рекао је певач па открио колико је лепо пешачити, посебно када је са таквим разлогом:

- Када би људи знали колико је лепо пешачити, та лепота коју имам док ходам и ако је још повезано са хуманим циљем онда то стварно добија веома радосну димензију. Ја бих свима препоручио да пешаче, ко је колико у моћи. - рекао је Никола за Курир.

Nikola RokvićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

Никола се са пута за Грчку редовно оглашава на свом Инстаграму, а сада је открио да је за његову фондацију "Породица" скупљено три милиона динара.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар